Adresa: B-dul Muncii, Nr. 103-105, Cluj-Napoca
Tel: 0264-401602

Specializări

Specializări – Masterat

Automobilul și Mediul (AM)
Sisteme de Management și Control ale Autovehiculelor (SMCA)
Advanced Techniques in Automotive Engineering (ATAE)
     (Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor)
Logistica și Siguranța în Transporturi (LST)
Ingineria Biosistemelor în Agricultură și Industrie Alimentară (IBAIA)
Energii Regenerabile (ER)
Inginerie de Precizie și Managementul Calității (IPMC)
Fiabilitatea și mentenanța sistemelor mecanice (la Alba Iulia) (FMSM)
Ingineria Sistemelor Mecatronice (ISM)


Automobilul și Mediul (AM)

Programul de masterat Automobilul și Mediul (AM) are ca obiectiv pregătirea masteranzilor într-un domeniu în continuă dezvoltare (Ingineria Autovehiculelor), reușind să introducă pe piață experți în acest domeniu.

… mai multe detaliiSisteme de Management și Control ale Autovehiculelor (SMCA)

Programul de studii universitare de master Sisteme de Management și Control ale Autovehiculelor (SMCA), a fost conceput în colaborare cu SC Robert Bosch SRL, pentru a reuni ingineri experți din domenii complexe precum ingineria autovehiculelor, mecatronică, electronică și automatizări cu scopul de a acoperi necesitățile exigente în continuă dezvoltare din domeniul Ingineriei Autovehiculelor.

… mai multe detaliiAdvanced Techniques in Automotive Engineering (ATAE)
(Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor)

Dacă vrei să faci parte dintr-un program de masterat susținut de Porsche Engineering România, dacă vrei să ai parte de contact direct cu lumea fascinantă a celor ce proiectează automobilele Porsche, dacă vrei să studiezi exclusiv în limba engleză, atunci programul de masterat Advanced Techniques in Automotive Engineering este ceea ce cauți.

… mai multe detaliiLogistica și Siguranța în Transporturi (LST)

Programul de masterat Logistica și Siguranța în Transporturi pregătește experți în domenii care vizează transporturile rutiere, traficul rutier și siguranța traficului. Competențele și abilitățile dobândite au în vedere formarea unor deprinderi complexe care vor asigura  absolvenților atât o angajabilitate imediată în domeniul transporturilor și a siguranței rutiere dar și posibilitatea dezvoltării de studii doctorale.

… mai multe detaliiIngineria Biosistemelor în Agricultură și Industrie Alimentară (IBAIA)

La nivel mondial se înregistrează un proces de transformare structurală, care necesită elaborarea unei viziuni strategice în domeniul producției agroalimentare. Ca răspuns la provocările noului context, specializarea Ingineria biosistemelor în agricultură și industrie alimentară asigură orientarea în carieră a studenților într-un domeniu de mare actualitate și anume cel al Bioingineriei Mecanice, domeniu cu largi perspective privind dezvoltarea profesională…

… mai multe detaliiEnergii Regenerabile (ER)

Programul de studiu este gândit să răspundă exigențelor educaționale și științifice de pe piața muncii și are misiunea de a pregăti specialiști capabili de a modela, proiecta, inova, exploata o gamă diversă de mașini și echipamente termice.

… mai multe detaliiInginerie de Precizie și Managementul Calității (IPMC)

Programul  de master Inginerie de Precizie și Managementul Calității este conceput  a se desfășura pe durata a patru semestre în care studenții se vor  pregăti să devină specialiști în cercetarea și dezvoltarea de echipamente noi (aparate de măsură și control industrial și în sfera serviciilor, aparatură medicală, etc.) și  în managementului calității produselor industriale. Absolvenții acestui program de studiu pot fi angajați ca ingineri de cercetare-dezvoltare în cadrul unor firme cu renume internațional (Continental, Bosch, Emerson, DeLonghi, Rondocarton, etc.) sau în firme locale.

… mai multe detaliiFiabilitatea și mentenanța sistemelor mecanice (la Alba Iulia) (FMSM)

Programul de studiu este gândit să răspundă exigențelor educaționale și științifice de pe piața muncii și are misiunea de a pregăti specialiști capabili de a modela, proiecta, inova, exploata o gamă diversă de mașini și echipamente termice.

… mai multe detaliiIngineria Sistemelor Mecatronice (ISM)

Programul de master Ingineria Sistemelor Mecatronice este conceput a se desfășura pe durata a patru semestre în care vor fi acumulate cunoștințe teoretice și practice utile în  cercetarea și dezvoltare unor sisteme mecatronice avansate (echipamente de automatizare, IOT, roboți și agenți mobili, etc.). Absolvenții acestui program de studiu pot fi angajați ca ingineri de cercetare-dezvoltare în cadrul unor firme cu renume internațional (Continental, Bosch, Emerson, DeLonghi, ARRK, etc.) sau în firme noi aflate în plină dezvoltare.

… mai multe detalii